Salgsbetingelser

Betingelser:

Vi vil gjøre vårt beste for at du skal oppleve en trygg og problemfri handel. Ved bestilling godtar du automatisk våre betingelser og mottar en ordrebekreftelse fra oss. Det er derfor viktig at du oppgir riktig e-postadresse. Mottar du ikke ordrebekreftelsen, sjekk "søppelkassen " din før du evt. tar kontakt med oss. Ved bestilling godtar du automatisk våre betingelser.


1. Avtalen

Avtalen mellom kjøper og selger består av opplysningene selgeren gir om kjøpet i bestillingsløsningen i nettbutikken (herunder blant annet opplysninger om varens art, mengde, kvalitet, andre egenskaper, pris og leveringsbetingelser), eventuell direkte korrespondanse mellom partene (for eksempel e-post) samt disse salgsbetingelsene.
Ved motstrid mellom opplysningene selgeren har gitt om kjøpet i bestillingsløsningen i nettbutikken, direkte korrespondanse mellom partene og vilkårene i salgsbetingelsene, går direkte korrespondanse mellom partene og opplysningene gitt i bestillingsløsningen foran salgsbetingelsene, så fremt det ikke strider mot bindende lovgivning.

2. Partene

Selger Firmanavn: Something Different as
Kontaktadresse: Trondheimsvegen 266/268
E-post: post@somethingdifferent.no
Organisasjonsnummer: 915 33 5705 mva

Kjøper er den person som foretar bestillingen.

3. Priser
Prisene, som er oppgitt i nettbutikken, er eksl. merverdiavgift. Hos oss betaler du med Bankkort,VISA eller Mastercard. Vi behandler ikke ordre under 250,- eks. frakt.

4. Avtaleinngåelse

Avtalen er bindende for begge parter når kjøperens bestilling er mottatt av selgeren.

En part er likevel ikke bundet av avtalen hvis det har forekommet skrive- eller tastefeil i tilbudet fra selgeren i bestillingsløsningen i nettbutikken eller i kjøperens bestilling, og den annen part innså eller burde ha innsett at det forelå en slik feil.

5. Ordrebekreftelse

Når selgeren har mottatt kjøperens bestilling, skal selgeren uten ugrunnet opphold bekrefte ordren ved å sende en ordrebekreftelse til kjøperen.

Det anbefales at kjøperen kontrollerer at ordrebekreftelsen stemmer overens med bestillingen med hensyn til antall, varetype, pris osv. Er det ikke samsvar mellom bestillingen og ordrebekreftelsen, bør kjøperen ta kontakt med selger så snart som mulig.

6. Betaling

Selgeren kan kreve betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra selgeren til kjøperen.

Dersom kjøperen bruker kredittkort eller debetkort ved betaling, kan selgeren reservere kjøpesummen på kortet ved bestillingen i inntil 4 dager fra bestillingen.

Tilbyr selgeren etterfakturering, skal fakturaen til kjøperen utstedes ved forsendelse av varen. Forfallsfristen skal settes til minimum 14 dager fra kjøperen mottar forsendelsen.

Har selgeren særskilt behov for å kreve forskuddsbetaling fra kjøperen, for eksempel ved tilvirkningskjøp, kan selgeren kreve dette.

7. Levering m.v.

Levering av varen fra selgeren til kjøperen skjer på den måten, på det sted og til det tidspunkt som er angitt i bestillingsløsningen i nettbutikken.

Vi pakker varene dine første virkedag etter at bestilingen din er mottatt. Ved normal postgang, vil du motta din pakke ca. 2-7 dager etter sendt ordre. Frakt pris er 99,- og bestillinger over 800,- er fraktfritt. Fraktprisene gjelder for varer levert i Norge, eksklusive Svalbard. Kunder fra Svalbard bes kontakte oss i forkant av bestilling. Vi sender dessverre ikke pakker utenlands, med mindre dere evt tar kontakt med oss først!. Dersom du har mulighet kan du også komme innom oss på Råholt. Adr er: Trondheimsvegen 266. 2070 Råholt. Gjelder bestillingen smykker, er frakten 49,-

Vi tar forbehold om evt. utsolgte varer, da nettbutikken og den fysiske butikken på Råholt deler samme lager. Vi gjør oppmerksom på at fargen på varen kan avvike fra foto. Det tas også forbehold om evt. trykkfeil.

9. Angrerett

Skulle du angre ditt kjøp eller varen(e) ikke lever opp til dine forventninger har du 14 dagers full returrett ihht. Angrefristloven. Det betyr at du inne 14 dager fra mottatt vare må gi oss beskjed om at du ønsker å returnere varen. Meldingen fra kjøper til selger om bruk av angreretten bør av bevishensyn være skriftlig (angrerettsskjema, e-post eller brev), og den må inneholde opplysninger om hvordan kjøperen vil returnere varen til selgeren.

Alle returkostnader dekkes av kunden og for at angreretten skal kunne gjøres gjeldene må varen returneres i den stand den ble mottatt, dvs hel, uskadet, ubrukt og med alle originale lapper/etikketter intakte. Benytt vedlagte angrerettskjema ved en evt. retur, og ta gjerne kontakt med oss (post@somethingdifferent.no) i forkant, slik at vi kan forsikre oss om at du får riktig vare tilbake. Når du returnerer varen er det viktig at du legger ved kvitteringen på ditt kjøp hos oss og evt. hva varen skal byttes til.

Kjøperen kan undersøke produktet før han eller hun angrer på kjøpet. Varen må likevel kunne leveres tilbake til selgeren i tilnærmet samme stand og mengde som den var i da kjøperen mottok den. Kjøperen bør sende varen tilbake til selgeren i originalemballasjen hvis dette er mulig.

Returadresse:


Something Different as

Trondheimsvegen 266/268

2070 Råholt10. Undersøkelse av varen

Når kjøperen mottar varen, anbefales det at han eller hun i rimelig utstrekning undersøker om den er i samsvar med bestillingen, om den har blitt skadet under transporten eller om den ellers har mangler.

Hvis varen ikke samsvarer med bestillingen eller har mangler, må kjøperen melde fra til selgeren ved reklamasjon jf. kontraktens punkt 11.

Skulle du motta en skadet eller ødelagt vare/pakke, ber vi deg ta kontakt med Posten. Alle pakker med verdi opptil 10.000,- er forsikret av Posten Norge. Uavhentete, returnerte pakker til bli belastet kjøper med ett gebyr på 350,-

Priser:

Alle priser inkl. 25% moms. Prisene er oppgitt i NOK..